Rólam mondták....

Referenciák

5/5
Ön nélkül elvesztem volna az e-napló rejtelmeiben! Köszönöm, hogy szakmailag és emberileg ilyen remek munkát végzett! Mindig elértem önt mikor szükség volt rá, azonnal tudott segíteni, olyan problémát is megoldott ami nekem gondot okozott volna. Mindvégig vidám és nyugodt volt, nem erőltetett rám semmit sem. Remek választás volt önre bízni a napló vezetését! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom önt, ha bármi gondja van e-napló ügyben! Hálásan köszönöm a kitartó munkáját!
PÁLINKÁS ATTILA,
Budapest
5/5
Generálkivitelező és tapasztalat nélkül kezdtünk el építkezni a 16 hónapos ikrekkel. Gyomorgörccsel gondoltunk az épülő otthonunkra: a szakemberekre és az e naplóra. Egy elkeseredett internetes keresés során találtunk Krisztinára. Az építőiparra jellemző problémák ugyan továbbra is megmaradtak, de az e naplózás átvételével óriási terhet vett le a vállunkról. Kijavította a napló kisebb hibáit, vezetését átvette, a hatósággal és jogszabályokkal kapcsolatos kérdéseinkre választ kaptunk, gyakorlati tanácsokat adott. Krisztina precíz, rugalmas, tájékozott, megértő és megbízható. Örülünk, hogy Őt választottuk. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk!
T&N,
Budaörs
5/5
A mi esetünk annyira volt bonyolult amennyire csak lehetett. Az építkezés félbemaradt egy sikkasztással levonuló kivitelező miatt. A káoszt én, mint építtető és második gyermekét váró kismama vettem át, és azt sem tudtam merre nyúljak. Óriási nyomást vett le rólunk Krisztina, akinek szakmai felkészültsége, precizitása, tanácsai és segítőkészsége nélkül valószínűleg most is a tíz körmünket rágnánk a hatósági engedély megszerzése miatt, ami így gördülékenyen lezajlott. Emellett nagyon empatikus, kedves embert ismerhettem meg benne. Csak ajánlani tudom! Ezúton ismét NAGYON KÖSZÖNJÜK! A Káldy család 🙂
Káldy család
5/5
Kedves Kriszti! Köszönöm azt a sok segítséget amit nyújtottál! Szakmai felkészültséggel helyre tettél mindent az e-naplóban. Kedvesen figyelmeztettél és pótoltattál minden hiányosságot. Nélküled nem sikerült volna lezárni a naplót! Remélem még fogunk együtt dolgozni!
SZILVASÁNNÉ TÖRÖK Éva
5/5
2017 májusában kezdtünk építkezni. Ekkor már bevezetésre került az elektronikus építési napló, E-napló. Éreztük, hogy olyan segítségre lesz szükségünk, aki átlátja a rendszert, tudja, hogy mit, mikor és hova kell feltölteni. Így találkoztunk Krisztinával, aki az építkezés során nagyon sok adminisztratív terhet vett le vállunkról, s munkájával hozzájárult az építkezés gördülékenyebbé tételéhez. Könnyen tudtunk együttműködni, s nem ütköztünk akadályokba ez e-napló használata során. Mindig időben, pontosan felvette a kapcsolatot az építkezés résztvevőivel és figyelmeztetett, ha valamire szüksége volt a rendszer működtetéséhez. Ajánljuk Krisztina segítő munkáját mindazoknak az építőknek, építtetőknek, akik nem szeretnének elveszni az adminisztrációs munkákba, vagy kevés idejük, energiájuk marad az e-napló vezetésére.” !
5/5
2018. májusában kezdtük az építkezést, és mivel nem volt generál kivitelezőnk, Krisztinát ajánlotta a tervező az e-napló vezetéséhez. A legjobb választás volt, mert nem csak gépiesen feldolgozta az adatokat, hanem tanácsokkal is szolgált, illetve előre felhívta a figyelmünket arra, hogy mire lesz szükség, mert sajnos a vállalkozók sem mindig tudták... Így jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a napokban megkaptuk a hatósági engedélyt. Még egyszer köszönjük Kriszta!
MEDVE GERGŐ ÉS írisz
5/5
Krisztina nagyon nagy terhet vett le a vállamról, amikor a generálkivitelezőnket elküldtük és mi fejeztük be az építkezést 40% készültségi fokról. Ismerete naprakész. Pontos precíz, tisztában van az összes vonatkozó jogszabállyal. Annyira lelkiismeretes, hogy többet is megtesz az ügyfelekért, mint kellene. Emberileg kedves, segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
KUNFALVI mónika
5/5
Tisztelt Krisztina! Nagyon jó volt Önnel együtt dolgozni. Lenyűgözött a lelkiismeretessége, pontossága, lojalitása, illetve a szakterületének profi ismerete, tudása! Amennyiben nem bánja, ismerőseimnek, barátaimnak fogom ajánlani munkáját. .
Dobos Mihály,
kivitelező
5/5
Krisztina lelkiismeretes, pontos, gyorsan ès rugalmasan utána járt mindennek. Bátran ajánlom, ha bármilyen probléma lèpett fel az e-naplóval kapcsolatban. Õrūlök, hogy rátaláltam! Nagyon megbízható!
Nemes katalin
5/5
Kedves Krisztina! Első beruházásunk után köszönetet szeretnék neked mondani a gondos és precíz munkádért, amivel maximálisan meg voltam és vagyok elégedve. Örülök, hogy veled dolgozhattam és nyugodt szívvel tudlak ajánlani másnak is. Köszi, Ibolya .
Kovács ibolya,
beruházó
5/5
Krisztina munkája nagyban megkönnyítette számunkra az építkezéssel kapcsolatos adminisztrációs teendők elvégzését. Jó érzés volt úgy építkezni, hogy mindig tudtuk, van kihez fordulni, ha a feltöltendő anyagokkal kapcsolatban kérdésünk lenne, valamint ha a jogszabályok értelmezésénél, betartásánál akadályokba ütközünk. Profizmussal intézte ügyeinket minden építési szakaszban. Krisztina segítségével az e-naplónyitás, karbantartás és zárás egyaránt gördülékeny volt
Szalay Edina,
Budapest
5/5
Köszönöm a segítségét! Nagyon örülök, hogy egy felkészült, megbízható, az építési napló vezetésében naprakész tudással rendelkező embert is megismerhettem.
Krizné fazekas Ilona
5/5
Krisztina mindvégig nagyon készséges és segítőkész volt, mindenről pontosan és kérésemnek megfelelően azonnal tájékoztatott. Teljes körű szolgáltatást kaptam, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy korrekt, megbízható partnert szeretne. Ezúton is köszönöm a gyors és hatékony segítséget!
Adrienn, egy elégedett ügyfél
5/5
Maximálisan meg voltunk elégedve Krisztina munkájával. Az egész építkezés ideje alatt precízen vezette az e-naplónkat. Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, aki szeretné levenni a válláról az e-napló vezetésével járó terheket! .
Kátai Gábor,
építtető
5/5
Generálkivitelező nélkül építkeztünk, így az e-napló vezetésben segítségre volt szükségünk. Krisztina készséges, precíz, felelősségtudattal végzett munkája nélkül nem boldogultunk volna új családi házunk felépítése során. Az építkezés alatti építésfelügyeleti ellenőrzést is sikeresen teljesítettük. Csak ajánlani tudom Őt az e-naplós építkezőknek .
Zoltán,
Göd
5/5
Nagyon elégedettek vagyunk a cég munkájával, kedvesek, gyorsak, segítőkészek
Nagy Zoltán,
építtető

Copyright © 2021 Építési naplózás

Készítette: Krisztina Design

E-mail: epitesinaplozas@gmail.com

Telefonszám: +36 30/498-40-29

Nyitva:

Hétfőtől-Péntekig

8:00-16:00

error: Content is protected !!